Despre Elite Foto Team

photographer

Pasiunea noastra este sa prindem momentul, emotia si zambetul in acea zi speciala. Atunci, ne vom apropia de voi cu discretie, pentru ca stim din experienta ca este cea mai buna cale de a imortaliza anumite momente pentru eternitate.

Prin bogatia de emotii pe care le ofera, ritmul alert si decorurile minunate, nuntile sunt subiectul perfect pentru un reportaj in imagini, alcatuit in mare masura din momente candide, surprise cu discretie. Asta nu inseamna ca nu vor exista portrete in albumul de nunta sau ca Obligatoriile Fotografii de grup vor fi neglijate - doar ca Elite Foto se va concentra de a spune povestea nuntii pe care ati planuit-o cu drag si grija.

Pentru noi revederea fotografiilor editate pentru albumul de nunta, este o satisfactie mai ales ca noi constatam cu placere ca toate momentele importante din respectivul eveniment au fost suprinse la cele mai inalte standarte chiar daca cei implicati nici macar nu erau constienti - degetele albite de emotie pe o vericheta, sau schipirea emotionala din ochii celor prezentii intregesc cadrul mirific al povesti dumneavoastra

Creativitatea, interesul pentru ceea ce facem si modestia ne caracterizeaza. Si Imaginile Realizate pana acum ne recomanda ca fiind alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra

 

Avand in dotare echipamente de top si un studio foto la dispozitie putem face fata oricaror provocari si serviciile oferite sunt de o complexitate mare:
- Fotografia de Eveniment - Nunta - Logodna - Botez
- Albume foto cu Gravidute, pentru a pastra momemntele evolutiei,
- Albume foto pentru copilul tau, pentru a avea peste ani un set de imagini minunate
- Albume foto modele, pentru persoanele dornice de Afirmare si care au nevoie de fotografii de top
- Fotografie de produs - food - drink pentru localulul Clubul restaurantul tau
- Tururi Virtuale pentru Pensiunea -hotelul -clubul - cafeneaua - salonul de infrumusetare si multe altele